Εκδήλωση ενδιαφέροντος για προσφορά αποξήλωσης κεραιών

Παρακαλούμε συμπληρώστε το περιεχόμενο της φόρμας προσφοράς εάν σας ενδιαφέρει να έχετε μια πλήρη εικόνα για τις εργασίες και να λάβετε την προσφορά μας. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να γίνει αυτοψία του χώρου για να υπάρξει πλήρη εικόνα των ιδιαιτεροτήτων και των λεπτομερειών του έργου.   Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για το Προνομιακό Πρόγραμμα τους όρους συμμετοχής και των προνομίων του, μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε ή να μας αφήσετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας. Είναι πάντα χαρά μας η δίκη σας καλύτερη πληροφόρηση και κατανόηση των πλεονεκτημάτων. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας.

Για να λάβετε το ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ πατήστε έδω

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ


    Συμπληρώστε την Φόρμα Προσφοράς και άμεσα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας, Να είστε σίγουροι ότι θα ενημερωθείτε πλήρως και θα μάθετε λύσεις και προτάσεις για την δική σας πολυκατοικία. Όσο παρακάμπτεται το αντικειμενικό αυτό πρόβλημα οι αρνητικές επιπτώσεις παραμένουν και αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου.

    Μας έχουν εμπιστευτεί 150 + κτίρια !

    Eσείς ?

    H Signal Networks εξειδικεύεται στη μελέτη και εγκατάσταση επίγειων και δορυφορικών συστημάτων λήψης τηλεοπτικού σήματος, σε πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, πρεσβείες και χώρους εστίασης πάνω από 30 χρόνια. Έχουμε αναμορφώσει κτίρια και υλοποιήσει αντίστοιχα έργα σε περισσότερα από 150 πολυκατοικίες στη Περιφέρεια Αττικής.

    Μήπως η δική σας πολυκατοικία είναι κάπως έτσι ?