Εγκατάσταση Δορυφορικού NOVA Μαρούσι

Εγκατάσταση Δορυφορικού NOVA Μαρούσι

Εγκατάσταση Δορυφορικού NOVA Μαρούσι από τους ειδικούς της Signal Networks

Η βάση του Δορυφορικού κατόπτρου τοποθετήθηκε σε κάγκελα της νοτιοδυτικής βεράντας του διαμερίσματος.  Λόγω αδυναμίας πρόσβασης στη ταράτσα και πολυπλοκότητας κατεβάσματος του καλωδίου μέχρι τον 2ο όροφο του διαμερίσματος αποφασίστηκε η χρήση της πίσω βεράντας. Γενικά η εταιρεία μας συνιστά την αποφυγή εγκαταστάσεων σε βεράντες και ειδικά σε προσόψεις κτιρίων. Πέρα από τους προφανείς λόγους αισθητικής έγκειται και θέμα ασφάλειας.

Το καλώδιο μήκους περίπου 30 μέτρων πέρασε από την κουζίνα προς το σαλόνι με μια μικρή οπή πάνω από το σοβατεπί. Το δορυφορικό σήμα μετρήθηκε με το επαγγελματικό ψηφιακό πεδιόμετρο της PROMAX και αφού αποθηκεύσαμε τις μετρήσεις μας ενώσαμε το καλώδιο με τον δέκτη της NOVA. Το αποτέλεσμα για άλλη μια φόρα ήταν τέλειο στο τελικό πελάτη.

TIPS

Σε μια Δορυφορική εγκατάσταση τα σημεία που πρέπει να προσεχθούν είναι τα ακόλουθα:

  1. Τοποθέτηση βάσης στήριξης: Απαραίτητο και βασικό κρίνεται η βέλτιστη τοποθέτηση της βάσης στήριξης του κατόπτρου. Κριτήρια  αποτελούν τόσο η κάθετη στήριξη της βάσης όσο και η σταθερότητα της.
  2. Στόχευση του Κατόπτρου: Λεπτομερής και ακριβής στόχευση του κατόπτρου θα μας δώσει την βέλτιστη απολαβή σήματος. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των περιπτώσεων “απώλειας σήματος” σε κακές καιρικές περιπτώσεις.
  3. Πέρασμα καλωδίωσης: Τα σημεία που πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή είναι σημεία όπου η πορεία του καλωδίου δημιουργεί γωνίες μεγαλύτερες των 70 μοιρών καθώς επίσης και σε αιωρούμενα τμήματα καλωδιώσεων που ακουμπάνε σε τοιχία. Υπάρχει κίνδυνος να κοπούν.

 

Η εταιρεία Signal Networks αναλαμβάνει με επαγγελματισμό κάθε είδους εγκατάσταση και εφαρμογή σε Επίγεια και Δορυφορικά συστήματα με μακρόχρονη εμπειρία και σεβασμό προς τον πελάτη. Για την εγκατάσταση της Επίγειας ή Δορυφορικής κεραίας στη Περιοχή της Αττικής εμπιστευτείτε τους Ειδικούς της Signal Networks στην τηλεοπτική λήψη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να ενημερωθείτε για τις λύσεις που προσφέρουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να ενημερωθείτε για τις λύσεις που προσφέρουμε.

Επίγεια Λήψη

Δορυφορική Λήψη

Εγκατάσταση Δορυφορικού NOVA Μαρούσι. Εγκατάσταση Δορυφορικού NOVA σε όλη την Αττική.

 

Related Projects