ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΚΕΡΑΙΩΝ

ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΚΕΡΑΙΩΝ

Άλλο ένα έργο κεντρικής κεραίας που κάνει περήφανους τους ανθρώπους της Signal Networks. Το έργο πραγματοποιήθηκε σε πολυκατοικία στην οδό Ηροδότου στη περιοχή του Κολωνακίου. Πρόκειται για πολυκατοικία 8 διαμερισμάτων. Πριν την αποξήλωση των παλαιών κεραιών και εγκατάσταση μιας σύγχρονης κεντρικής στεκόντουσαν στην ταράτσα 10 κεραίες επίγειου σήματος και 2 δορυφορικά κάτοπτρα.

Πλέον η πολυκατοικία απέκτησε μια κεντρική εγκατάσταση για την Επίγεια και δύο δορυφορικών κατόπτρων προς κοινή χρήση όλων των ενοίκων.

Επιπρόσθετα στην πολυκατοικία αντικαταστάθηκαν όλοι οι κοινόχρηστοι ενεργοβόροι λαμπτήρες παλαιού τύπου με νέες χαμηλής κατανάλωσης LED.

Τους ευχαριστούμε πολύ για την επιλογή τους και δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα δίπλα τους. 

 

 

 

 

 

 

Tips για κεντρικές εγκαταστάσεις:

  • Οι νέα κεντρική καλωδίωση θα πρέπει να βρίσκεται μέσα σε βαρέως τύπου εύκαμπτο ή ίσο σωλήνα με σκοπό την προστασία και διατήρηση της ποιότητας του καλωδίου σε βάθος χρόνου (το κύκλωμα πρέπει να είναι στεγανό διαφορετικά τα προβλήματα μπορεί να είναι και μεγαλύτερα.
  • Όλοι οι κατανεμητές επίσης θα πρέπει να τοποθετούνται εντός στεγανών (IP44 το λιγότερο) κυτίων με σκοπό την προστασία τους από τις εξωτερικές συνθήκες.
  • Η κεντρική κεραία θα πρέπει να στηρίζεται στα πλαϊνα τοιχέια της απόληξης του κλιμακοστασίου και όχι σε μεγάλο ύψος (max 1 ,5m από την πλάκα)

Η εταιρεία Signal Networks δραστηριοποιείται ενεργά στο τομέα των κεντρικών εγκαταστάσεων πολυκατοικιών που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα των πολλών παλαιών κεραιών στις ταράτσες τους. Αποξηλώνουμε όλες τις παλιές κεραίες και εφαρμόζουμε μια σύγχρονη κεντρική εγκατάσταση σε παλιές πολυκατοικίες.

Μια μεγάλη ευκαιρία να απαλλαγείτε οριστικά από το «Δάσος» των πολλών ατομικών κεραιών από την ταράτσα της πολυκατοικίας σας, μέσω του ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ της εταιρείας Signal Networks.

Λάβετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία υποχρέωση τον Οδηγό και ενημερωθείτε για το πρόγραμμα 

ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ

ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΚΕΡΑΙΩΝ

Κεντρική Κεραία κολωνάκι

 

Related Projects