Αντικατάσταση Κεντρικού Ενισχυτή στο Μαρούσι

Αντικατάσταση Κεντρικού Ενισχυτή στο Μαρούσι

Αντικατάσταση Κεντρικού Ενισχυτή στο Μαρούσι Αττικής από τους ειδικούς της Signal Networks

Πρόκειται για έργο αντικατάστασης συστημάτων διανομής τηλεοπτικού σήματος σε κτίριο πολυκατοικίας στη περιοχή του Αμαρουσίου. Συγκεκριμένα αντικαταστάθηκαν:

  1.  Κεντρικός ενισχυτής της εταιρείας TELEVES
  2. Διακλαδωτής 1:8 για την εξυπηρέτηση των οκτώ (8) καθόδων της εταιρείας TELEVES
  3. Πλαστικό κανάλι για την εισαγωγή των καλωδίων καθόδου
  4. Φωτιστικό κοινόχρηστου χώρου στην εξώπορτα προς την ταράτσα

Η ομάδα της Signal Networks πάντα πράτει και υλοποιεί οποιοδήποτε μικρό η μεγάλο έργο λαμβάνοντας υπόψιν πέραν της άρτιας

 

TIPS:

  1. Ο κεντρικός ενισχυτής των κτιρίων θα πρέπει να ρυθμίζεται κατάλληλα πάντα με την χρήση επαγγελματικού οργάνου (πεδιόμετρου). Το σήμα θα πρέπει να μετράτε τόσο στην είσοδο του όσο και στην έξοδο και να γίνετε η ανάλογη ρύθμιση με σκοπό την βέλτιστη απόδοση του ενισχυτή χωρίς υπεροδήγηση των σημάτων και χωρίς να προσθέτει θόρυβο στην διανομή.
  2. Η κεντρική διανομή, μετά την έξοδο των σημάτων, θα πρέπει να γίνετε κατόπιν τυπικής μελέτης αποσβέσεων και απωλειών για τον σωστό καταμερισμό σε όλες τις πρίζες του κτιρίου.  Η διανομή των σημάτων είναι ένα πολύ σοβαρό και ευαίσθητο σημείο σε μια κοινή κεντρική χρήση κεραίας. Απαιτεί μεγάλη προσοχή

Η εταιρεία Signal Networks αναλαμβάνει με επαγγελματισμό κάθε είδους εγκατάσταση και εφαρμογή σε Επίγεια και Δορυφορικά συστήματα με μακρόχρονη εμπειρία και σεβασμό προς τον πελάτη. Για την εγκατάσταση της Επίγειας ή Δορυφορικής κεραίας στη Περιοχή του Αμαρουσίου εμπιστευτείτε τους Ειδικούς της Signal Networks στην τηλεοπτική λήψη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να ενημερωθείτε για τις λύσεις που προσφέρουμε.

Έλεγχος και εγκαταστάσεις ενισχυτών

Έλεγχος εγκαταστάσεων διανομής τηλεοπτικών σημάτων

Αντικατάσταση Κεντρικού Ενισχυτή στο Μαρούσι. Αντικατάσταση Κεντρικού Ενισχυτή σε όλη την Αττικής.

Related Projects