Οδηγός Προγράμματος

προγραμμα αποξηλωσης κεραιων
Προνομιακό Πρόγραμμα

Ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες, τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος, διαβάζοντας τον οδηγό. Το πρόγραμμα αυτό έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο τεχνικό πακέτο με σημαντικά πλεονεκτήματα και ευνοϊκούς οικονομικούς όρους. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να απαλλαγείτε από το πρόβλημα των πολλών κεραιών που συνεχώς διαιωνίζεται στην ταράτσα της πολυκατοικίας σας.

Λάβετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία υποχρέωση τον Οδηγό και ενημερωθείτε για το πρόγραμμα

Συνεχίστε με την συμπλήρωση της φόρμας

  Αναφορές πελατών για το Πρόγραμμα

  Νίκο πραγματικά είναι από τις λίγες φορές που κατάφερα εξ’ αρχής  να συνεργαστώ με τόσο ωραίο και επαγγελματικό τρόπο αναφορικά με εργασίες στη πολυκατοικία μου. Το πρόγραμμα που έχετε δημιουργήσει είναι πολύ σημαντικό και επιτέλους λύσαμε το αιώνιο πρόβλημα που είχαμε στη ταράτσα. Σε ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία μας.


  Γιώργος Τσάκωνας – Έμπορος Διαχειριστής Καλλιθέα 14/12/2019

  Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή ενέργεια για πολλές πολυκατοικίες στην Αθήνα. Όπως και στη δική μας περίπτωση δεν είχαμε ιδέα ότι υπάρχει η κατάλληλη τεχνολογία για να βάλουμε μια κεντρική. Ξερετε ότι το έιχα καίρο στο μυαλό μου. Αφού καταφέραμε να τους πείσουμε ότι δεν θα έχουν πρόβλημα με την τηλεόραση τους και συμφώνησαν πάλι καλά. 


  Κα Ζανέτα – Σύνταξιούχος Διαχειρίστρια Αμπελόκηποι 11/06/18

  Πολύ καλή δουλειά Κύριε Ίσαρη. Το αποτέλεσμα στην αλλαγή της όψης της ταράτσας είναι εντυπωσιακό. Δεν ανέβαινε κανείς στο δώμα τόσα χρόνια γιατί ήταν επικίνδυνα και ένα χάλι γενικότερα. Το θέμα είναι να κάνετε και την ίδια δουλεία και στους απέναντι που μας κόβουν  την θέα προς την Ακρόπολη.


  Στέλιος Βέργης – Ιδιωτικός Υπάλληλος Διαχειριστής Κολωνάκι 30/09/19

  Κύριε Ίσαρη το πρόγραμμα για την κεντρική κεραία στην πολυκατοικία, μας εξυπηρέτησε πάρα πολύ γιατί όπως σας είχα αναφέρει υπήρχε οικονομική δυσχέρεια από πλευράς ορισμένων ενοίκων. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι απο το αποτέλεσμα. Ήδη το έχω προτείνει και σε γνωστούς μου στην γειτονία. Σας ευχαριστώ για την συνεργασία     


  Πανος Τσουλέας-Ιδιωτικός Υπάλληλος Διαχειριστής Παγκράτι 21/07/18

  Πρόκειται για μαρτυρίες διαχειριστών μετά την ολοκλήρωση των εργασιών εγκατάστασης μιας κεντρικής κεραίας και απομάκρυνσης όλων των πολλών παλαιών κεραιών από την ταράτσα τους.


  Η εταιρεία μας, σε κάθε περίπτωση μετά την ολοκλήρωση των εργασιών δίνει την δυνατότητα  αξιολόγησης της συνεργασίας από τον τελικό πελάτη με μια συμβολική επιβράβευση για την πολυκατοικία.

  Η ομάδα της Signal Networks θέλει και μέσω της ηλεκτρονικής της πλατφόρμας να ευχαριστήσει όλους τους διαχειριστές πολυκατοικιών που την έχουν εμπιστευτεί και όλους τους υπόλοιπους που έχουν ανοίξει το σπίτι τους και έχουν ακούσει για τις λύσεις και τις προτάσεις που έχουμε να τους προσφέρουμε. Τους ευχαριστούμε πολύ

  Έργο Κεντρικής Κεραίας

  • 80 διαμερίσματα

  • 1000τμ επιφάνεια ταράτσας

  • 20 κατανεμητές σήματος

  • 2 κεντρικά συστήματα λήψης

  • 2 κεντρικές δορυφορικές Προ-εγκαταστάσεις


   Ένα επιπλέον έργο κεντρικής κεραίας μεγάλης κλίμακας με την υπογραφή της Signal Networks