hotelsystems
Υπηρεσίες Λήψης και Διανομής Τηλεοπτικών σημάτων και Internet σε Ξενοδοχειακές μονάδες και χώρους εστίασης από τους ειδικούς της Signal Networks
Η εταιρεία Signal Networks TV /SAT με μακρά και αποδεδειγμένη εμπειρία στο χώρο της Λήψης και Διανομής τηλεοπτικών σημάτων είναι σε θέση να σας προσφέρει εφαρμογές για όλες τις σύγχρονες ψηφιακές Λύσεις που χρειάζεται η επιχείρηση σας.
Το Team της Signal Networks αναλαμβάνει πλήρως ολοκληρωμένες υπηρεσίες που ξεκινούν απο την μελέτη και παρουσίαση των βέλτιστων και προσαρμοσμένων Λύσεων στις ανάγκες της επιχείρησης σας μέχρι και την τελική εφαρμογή των τεχνολογικών καινοτομιών πάντα με υπευθυνότητα και επαγγελματική προσέγγιση.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
Τηλεοπτική Λήψη και Διανομή TV / SAT
Διανομή Internet / WIFI
Διαδραστικές εφαρμογές / Hospitality

IPTV Headend

TransModulator

Middleware

WiFi Access Point

Multiswitch

WiFi switch

Τηλεοπτική λήψη και Διανομή TV / SAT

Ψηφιακά τηλεοπτικά προγράμματα με την χρήση επαγγελματικών HeadEnds που καλύπτουν όλες τις ανάγκες κάθε σύγχρονης Ξενοδοχειακής μονάδας.

Image result for ikusi flowΕφαρμόζουμε σύγχρονα ψηφιακά συστήματα τόσο σε νεόδμητες Ξενοδοχειακές Μονάδες όσο και σε υφιστάμενες με απλές διαδικασίες αξιοποιώντας τις υπάρχουσες καλωδιακές υποδομές.

Η εταιρεία μας προτείνει σύμφωνα με τις ανάγκες σας, λύσεις για την ανάπτυξη των ξενοδοχειακών τηλεοπτικών συστημάτων. Το κόστος των συστημάτων εξαρτάται κυρίως από τον αριθμό των δορυφορικών καναλιών που επιθυμούμε να διανέμουμε καθώς και τη διάταξη της καλωδίωσης. Ένας μεγαλύτερος αριθμός τερματικών παροχών συνήθως συνδέεται μόνο με την ανάγκη αγοράς πρόσθετων ενισχυτών που συνήθως αποτελούν ένα μικρό ποσοστό του συνολικού κόστους του συστήματος.

Κεντρικά Συστήματα Ξενοδοχειακών εφαρμογών που προσφέρουν επίγεια και δορυφορική λήψη σε όλες τις πρίζες του κτιρίου χωρίς κανένα περιορισμό.

Διανομή Internet / WiFi

Σύνδεση Internet και WiFi Access points με την χρήση κοινού ομοαξονικού καλωδίου RF.

Related image

Η υπηρεσία internet σε όλα τα τουριστικά καταλύματα πλέον είναι δεδομένη για όλους τους πελάτες των επιχειρήσεων.
Στις περιπτώσεις των υφιστάμενων καταλυμάτων υπάρχει η δυνατότητα εκσυγχρονισμού του δικτύου internet τόσο αξιοποιώντας την υπάρχουσα καλωδίωση RF με τον κατάλληλο σύγχρονο εξοπλισμό όσο αναβαθμίζοντας τα υπάρχοντα συστήματα διανομής δεδομένων (Wifi access points , Wifi hot spots ). Σε νεόδμητα ξενοδοχεία η μελέτη και οι ανάγκες του επιχειρηματία ξενοδόχου θα προσαρμόσουν τις λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν.

Η παραμετροποίηση τέτοιων συστημάτων είναι μια πολύ σπουδαία και αναγκαία διαδικασία για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε κανόνες στη χρήση του internet αποφεύγοντας υπερφορτώσεις του δικτύου σε ορισμένους κοινόχρηστους χώρους.

Σε κάθε περίπτωση η λεπτομερείς ανάλυση και μελέτη των αναγκών της επιχείρησης κρίνεται ως βασική προϋπόθεση έτσι ώστε να τεθούν οι προδιαγραφές και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός που θα απαιτηθεί τόσο για την κοστολόγηση του έργου όσο και στη πλήρωση των απαιτήσεων.

Διαδραστικές Ξενοδοχειακές Υπηρεσίες

Αμφίδρομες υπηρεσίες μέσω ευρείας γκάμας συσκευών από την επιχείρηση σας προς τους πελάτες σας. Μια τηλεόραση … πολλαπλές δυνατότητες!

Η τηλεόραση στα σύγχρονα τουριστικά καταλύματα από τα μικρά έως τα μεγάλα έχει μπει σε νέα εποχή. Οι ανάγκες έχουν διαφοροποιηθεί. Η εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας μπορεί να προσφέρει πολλές εξελιγμένες δυνατότητες πέραν από την τυπική προβολή επίγειων και δορυφορικών καναλιών.

Η αμφίδρομή επικοινωνία, η προβολή info pages, ενημερωτικών και διαφημιστικών καναλιών καθώς και προσαρμοσμένα menu είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που μπορεί να προσφέρει ένα σύγχρονο IPTV σύστημα. Ένα εξαιρετικό εργαλείο για τους ξενοδόχους με απεριόριστες δυνατότητες προς όφελος όλων.

Συμπερασματικά η τεχνολογία IPTV παρέχει την δυνατότητα στον επιχειρηματία / ξενοδόχο δημιουργίας ενός πλήρους interactive περιβάλλοντος αξιοποιώντας τις επιπρόσθετες εφαρμογές που του δίνονται για την προβολή και προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων, κερδίζοντας πωλήσεις έσοδα για την επιχείρηση του.

Οι επιλογές των συστημάτων IPTV είναι απεριόριστες, με δυνατότητα  προσαρμοσμένης παραμετροποίησης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εφαρμογή στοχευμένων Λύσεων σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις των ξενοδόχων.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
Διανομή 4Κ & HD Τηλεοπτικών Σημάτων 

Διανομή Ψηφιακών Σημάτων

Μια από τις βασικότερες πλέον ανάγκες των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης και καφετεριών είναι το να προσφέρουν στους πελάτες τους εικόνα τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας σε πολλά σημεία στο χώρο. Επιπλέον υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, απαίτησης τηλεοπτικής θέασης ταυτόχρονα δύο διαφορετικών συνδρομητικών καναλιών σε διαφορετικές τηλεοράσεις (π.χ. 2 αθλητικών αγώνων). Όλα τα παραπάνω χρησιμοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία στη διανομή σημάτων HD και 4K είναι εύκολα να πραγματοποιηθούν. Το βασικότερο από όλα είναι το χαμηλό κόστος εφαρμογής και επιπλέον μπορεί να αξιοποιηθεί η υπάρχουσα καλωδιακή υποδομή.

Η σύγχρονή ψηφιακή διανομή τηλεοπτικών σήματα μπορεί να πραγματοποιηθεί με …

Ψηφιακός Διαμορφωτής HD

Διανομή HD εικόνας και ήχου μέσω ομοαξονικού καλωδίου RG59 σε ψηφιακή συχνότητα Τ2

HDMI SPLITTERS

Διανομή εικόνας και ήχου μέσω HDMI Splitters. Από 2- 16 οθόνες.

SWITCH MATRIX

Switches μέσω καλωδίου UTP Ethernet CAT 5