Οι ειδικοί για την εγκατάσταση και αντικατάσταση ενισχυτή σήματος

Το έμπειρο προσωπικό της SIGNAL NETWORKS αναλαμβάνει τον έλεγχο, την ρύθμιση και την εγκατάσταση ενισχυτών τηλεοπτικού σήματος παντός τύπου. Η εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονα ψηφιακά επαγγελματικά όργανα (πεδιόμετρα) για την βέλτιστη απόδοση του συστήματος σας.

αντικατάσταση ενισχυτή

Ο ρόλος του ενισχυτή σε μια επίγεια εγκατάσταση τηλεοπτικού σήματος είναι σπουδαίας σημασίας. Θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε ως την “καρδιά” του συστήματος λήψης. Ο ενισχυτής μια επίγειας εγκατάστασης, είναι το μοναδικό ενεργητικό εξάρτημα.  Η λειτουργία του ενισχυτή είναι η αύξηση της στάθμης σήματος που προέρχεται από την κεραία με σκοπό την κατανομή του  σε περισσότερα σημεία χρηστών και την διατήρηση των μεγεθών ποιότητας και ισχύς στα επιθυμητά όρια σε ολόκληρη την εγκατάσταση.

Λόγο των ηλεκτρονικών ενεργητικών εξαρτημάτων που βρίσκονται εντός των ενισχυτών, οι βλάβες και οι αστοχίες υλικών που προκύπτουν έχουν αρκετές ιδιομορφίες. Η συμπεριφορά των ενισχυτών με βλάβη θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να ελέγχεται από ειδικά όργανα – πεδιόμετρα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ

  • ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ
  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΥΠΟΥ
  • ΠΛΗΡΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Παραδίδεται φύλλο έλεγχου και απόδοσης για όλες μας τις υπηρεσίες ελέγχου και αντικατάστασης ενισχυτών. 

ΔΕΙΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Πάροχος DIGEA – Αντικατάσταση ενισχυτή σε όλες τις περιοχές της Αττικής