ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στη Signal Newtorks αναλαμβάνουμε  εγκαταστάσεις  και συντηρήσεις Κεντρικών Δορυφορικών συστημάτων παντός τύπου και μεγέθους. Με την χρήση σύγχρονων υλικών επιτυγχάνουμε τέλεια διανομή σήματος στα κτίρια με κεντρικά συστήματα.

Όλες μας οι εγκαταστάσεις παρέχονται με έγγραφη εγγύηση καλής λειτουργίας.

ενδιαφέρομαι

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

 1. Δορυφορικές Εγκαταστάσεις σε παλαιές πολυκατοικίες χωρίς εσωτερική καλωδίωση είτε κατεστραμμένη εσωτερική καλωδίωση

Υπάρχει η δυνατότητα σε παλαιές πολυκατοικίες να εφαρμόσουν κεντρικά συστήματα δορυφορικής λήψης για όλους τους ενοίκους του κτιρίου. Χρησιμοποιείται μόνο ένα δορυφορικό κάτοπτρο και χρήση των εξωτερικών τους καλωδίων, μέσω ειδικών συζευκτών (combiners), στα σημεία όπου συνδέονται οι ένοικοι, χωρίς επιπλέον καλώδιο προς τα διαμερίσματα.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση για κοινή λήψη σε πολυκατοικία είναι η χρήση δορυφορικού κατόπτρου διαμέτρου όχι μικρότερη από 1μ και LNB’s πολλαπλών εξόδων [twin (2), quarto (4), okto(8)].

ΤΡΕΙΣ (3) ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ

Με κοινή χρήση δορυφορικού κατόπτρου δίδεται η δυνατότητα να εστιάσουμε σε παραπάνω από ένα (1) δορυφόρο στην ίδια εγκατάσταση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να εξυπηρετήσουμε ολόκληρο το κτίριο με δορυφορικό σήμα και για τους δύο (2) πιο εμπορικούς  Δορυφόρους (EutelSat 9E και Hotbird 13E) που περιέχουν τα συνδρομητικά πακέτα της COSMOTE TV και NOVA.    Σε κάθε περίπτωση ο κάθε χρήστης διαθέτει αποκλειστικά το δικό του καλώδιο καθόδου προς το διαμέρισμα του.

 1. Δορυφορικές Εγκαταστάσεις σε σύγχρονα κτίρια που χρησιμοποιούν την εσωτερική τους καλωδίωση

Σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι το ίδιο απλά και οι εγκαταστάσεις το ίδιο αποτελεσματικές εφόσον γίνονται από έμπειρους τεχνικούς του χώρου.  Η Signal Networks μπορεί να σας διασφαλίσει την άρτια εγκατάσταση του δορυφορικού σας συστήματος.

Σε σύγχρονές πολυκατοικίες, σε ξενοδοχεία και σε όλες τις απαιτητικές εγκαταστάσεις η ανάγκη για επίγεια και δορυφορική λήψη είναι απαραίτητη. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες τεχνολογίες υπάρχουν 4 τρόποι τους οποίους μπορούμε να αξιοποιήσουμε, για την εγκατάσταση σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητες των καλωδιώσεων διανομής και τις ανάγκες των χρηστών.

 • Διανομή με επαγγελματικούς δέκτες QPSK.

 • Διανομή με πολυδιακόπτες (multiswitch)

 • Με διαμόρφωση QAM.

 • Με μεταλλαγή απο IF σε IF συχνότητα.

Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες:

https://digitaltvinfo.gr/articles/technology/item/7805

ΔΕΙΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Signal Networks αναλαμβάνει την εγκατάσταση Δορυφορικών Συστημάτων με χρήση παράκεντρων LNB’s για την θέαση πολλών δορυφόρων με ένα κάτοπτρο και ένα καλώδιο. Μην περιορίζεται τις επιθυμίες σας. Η Signal Networks μπορεί να σας διασφαλίσει μια άρτια και επαγγελματική εγκατάσταση του συστήματος σας. Οικονομικά και αξιόπιστα

Η Signal Networks αναλαμβάνει την εγκατάσταση κινητών Δορυφορικών κατόπτρων με μοτέρ DiSEqC 1.2.

Διαθέτουμε αποδεδειγμένη εμπειρία σε σύνθετες εγκαταστάσεις κινητών Δορυφορικών Συστημάτων και χρησιμοποιώντας σύγχρονα ψηφιακά πεδιόμετρα και αναγνωρισμένα προϊόντα πετυχαίνουμε άρτιες εγκαταστάσεις, οικονομικά και υπεύθυνα

H Signal Networks προσφέρει υπηρεσίες μετεγκατάστασης του Δορυφορικού σας στο νέο σας χώρο.

Με απόλυτο επαγγελματισμό και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές σας μεταφέρουμε και επαναεγκαθιστούμε το Δορυφορικό σας σύστημα στη νέα σας τοποθεσία.

Η εταιρεία Signal Networks εφαρμόζοντας σύγχρονα προϊόντα, προσφέρει αποτελεσματική διανομή εικόνας και ήχου από το κεντρικό Δορυφορικό σύστημα σε διαφορετική πηγή εντός της οικείας σας. Άριστη ποιότητα εργασίας με επαγγελματική φιλοσοφία

Η Signal Netwroks αναλαμβάνει την εγκατάσταση ασύρματου συστήματος με δυνατότητα τηλεχειρισμού για δεύτερη τηλεόραση του χώρου σας.

Αναλαμβάνουμε την ποιοτική αναμετάδοση, εικόνας και ήχου, του Δορυφορικού σήματος από έμπειρο τεχνικό της εταιρείας μας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ

 • Πλήρη εξοπλισμό δορυφορικών εγκαταστάσεων
 • Εγκαταστάσεις δορυφορικών συστημάτων
 • Ρύθμιση / στόχευση δορυφόρων
 • Συντήρηση δορυφορικών συστημάτων (after Sale)
 • Εγκαταστάσεις πολλαπλών δορυφόρων (Multi LNB’s)
 • Εγκαταστάσεις κινητών δορυφορικών συστημάτων
 • Κεντρικές δορυφορικές εγκαταστάσεις

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Επωφεληθείτε των προσφορών μας και αναβαθμίστε την τηλεοπτική σας εμπειρία


1

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Ερχόμαστε στο χώρο σας και μελετάμε τις ανάγκες σας για να βρούμε την βέλτιστη για εσάς λύση. Σας προτείνουμε πάντα την καλύτερη και πιο οικονομική λύση

2

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Πλήρης τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία πριν και μετά το έργο

3

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Δεσμευόμαστε για τις εργασίες μας. Παρέχουμε Εγγυήσεις καλής λειτουργίας των Συστημάτων και του εξοπλισμού ξεχωριστά.

4

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Στόχος μας σε κάθε εγκατάσταση είναι να προσφέρουμε άρτια ποιότητα εφαρμογής και ταυτόχρονα επαγγελματική ανταπόκριση πριν και μετά το έργο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να μας στείλετε το μήνυμα σας ή να μας καλέσετε τηλεφωνικώς