Εταιρικό προφίλ

logoΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Signal Networks με σύγχρονη και επαγγελματική φιλοσοφία, με πλήρη τεχνογνωσία και με πρακτική εμπειρία όσο ελάχιστες, βρίσκεται και παραμένει στο χώρο της λήψης τηλεοπτικού σήματος υψηλής συχνότητας (RF, Satellite, CATV, Internet, Pay-TV) περισσότερα από 30 χρόνια. Ειδικεύεται στη τεχνολογία της επίγειας και δορυφορικής λήψης και γενικά σε ηλεκτρονικές και ηλεκτρολογικές εφαρμογές μέσω της πολυετής εμπειρίας της.

Με συνεχείς ενημερώσεις και λαμβάνοντας πάντα μέρος σε παρουσιάσεις νέων τεχνολογιών, επιτυγχάνουμε την απόκτηση τεχνογνωσίας πάνω σε προϊόντα νέας γενιάς, έτσι ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις συνεχής αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς και κατ΄ επέκταση στις απαιτήσεις των πελατών μας.

Στην Signal Networks πιστεύουμε στην προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων. Για το λόγο αυτό έχουμε αναπτύξει εφαρμογές που περιλαμβάνουν το σχεδιασμό, την προμήθεια του εξοπλισμού, τις άρτιες εγκαταστάσεις καθώς και την πλήρη τεχνική εξυπηρέτηση. Τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούμε έχουνε επιλεγεί για να πληρούν τις αυξημένες τεχνικές προδιαγραφές των εγκαταστάσεων. Όλες οι εγκαταστάσεις της Signal Networks υλοποιούνται με πρότυπες τεχνικές προδιαγραφές.


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Signal Networks εσωτερικά στελεχώνεται από έμπειρους  Μηχανικούς (Μηχανολόγους, Πολιτικούς Μηχανικούς) καθώς και από Ηλεκτρονικούς και Τεχνικούς. Η εταιρεία απαρτίζεται από τα ακόλουθα τμήματα εργασίας.

 • Τμήμα μελετών / προσφορών
 • Τμήμα εγκαταστάσεων 
 • Τμήμα ελέγχου εξωτερικών συνεργιών 
 • Τμήμα επιβλέψεων / σύνταξης προδιαγραφών 

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Πρωταρχικός στόχος της Signal Networks είναι η ικανοποίηση των ανθρώπων που την εμπιστεύονται, παρέχοντας τη βέλτιστη λύση σε κάθε περίπτωση, με το μέγιστο δυνατό όφελος γι’ αυτούς. Θέλουμε να έχουμε πελάτες που να αισθάνονται περήφανοι που συνεργάστηκαν μαζί μας.  

Εκπλήρωση των δεσμεύσεων μας

Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας, μέσω μιας επαγγελματικής και ευέλικτης πελατοκεντρικής προσέγγισης, εστιάζοντας στην παροχή ενός ολοκληρωμένου πακέτου καινοτόμων και πρωτοπόρων προϊόντων και υπηρεσιών.

Είμαστε οι ίδιοι που κάνουμε τα έργα σας και δεν σας στέλνουμε τεχνίτες. 

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η Signal Networks με την πολύχρονη παρουσία της στο χώρο της τεχνικής εξυπηρέτησης εγκαταστάσεων κτιρίων έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο χώρο των ηλεκτρονικών εφαρμογών έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατών της με την  παροχή αξιόπιστων και αποτελεσματικών λύσεων και προτάσεων στο κτιριακό τομέα. Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και διαθέτει πολύχρονη και βαθιά γνώση στο τομέα των μελετών, εγκαταστάσεων και συμβουλευτικών τεχνικών υπηρεσιών προσφέροντας εγγύηση για τις υπηρεσίες της.

Οι υπηρεσίες έξυπνης τεχνικής διαχείρισης εγγυούνται την σωστή λειτουργία της  πολυκατοικίας σας ή της επιχείρησης σας, με επικεντρωμένη προσπάθεια στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σας.

Οι καινοτόμες υπηρεσίες τεχνικής επίβλεψης, σύνταξης προδιαγραφών καθώς και αξιολόγηση προσφορών από το τμήμα των μηχανικών μας, προσφέρουν τόσο την διασφάλιση της ποιότητας όσο και το έλεγχο της δαπάνης των εργασιών για κάθε κτίριο. 

 ΕΓΓΥΗΣΗ

Η εταιρεία Signal Networks μπορεί να σας εγγυηθεί:

 • Εγκαταστάσεις κορυφαίων τεχνικών προδιαγραφών
 • Πλήρη τεχνική υποστήριξη
 • Άμεση και επαγγελματική Εξυπηρέτηση & Συνεργασία

Η ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ ΜΑΣ  

 1. Οι υπηρεσίες μας καλύπτονται από έγγραφη εγγύηση καλής λειτουργίας των συστημάτων
 2. Διαθέτουμε τεχνογνωσία και αποδεδειγμένη εμπειρία
 3. Διαθέτουμε σύγχρονη φιλοσοφία και τεχνική εμπειρία όσο ελάχιστες στο χώρο προσφέροντας άριστες υπηρεσίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
 4. Δημιουργούμε και υλοποιούμε χρηματο-οικονομικά προγράμματα συντηρήσεων για πολυκατοικίες
 5. Δεν εφαρμόζουμε μόνο την σύγχρονη τεχνολογία αλλά δημιουργούμε καινοτόμες λύσεις για κάθε ανάγκη σας
 6. Πιστοποιούμε τεχνικά έργα