Αναβάθμισε την τηλεοπτική σου λήψη, οικονομικά, ποιοτικά & εγγυημένα

Δες τη μεγάλη προσφορά της Signal Networks για την εγκατάσταση της ατομικής, ψηφιακής σου κεραίας

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τη καλύπτει η  προσφορά.

Ψηφιακή Εξωτερική Κεραία LTE & FullHD

Η εξωτερική ψηφιακή κεραία Power PLUS είναι κατάλληλη για την βέλτιστη λήψη των επίγειων ψηφιακών καναλιών, ενσωματώνοντας φίλτρο προστασία LTE και με ικανότητα για την λήψη των HD καναλιών. Αποδίδει μέγιστη απολαβή 13dB. Η σύνδεση του ομοαξονικού καλωδίου με το δίπολο γίνεται με βύσμα F με λαστιχάκι εσωτερικά και μεγαλύτερη προστασία. Αποτελείται από αλουμίνιο και πλαστικό για αντοχή στο χρόνο. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, τοποθετείτε κεραία αντίστοιχων χαρακτηριστικών.

 Παρελκόμενα & υλικά στήριξης εγκατάστασης

Τα υλικά στήριξης που περιλαμβάνονται στην προσφορά μας είναι τα κάτωθι εξαρτώμενα από την τρόπο στήριξης και τις ιδιαιτερότητες της εγκατάστασης. Στη προσφορά περιλαμβάνονται και όλα εκείνα τα παρελκόμενα  υλικά  και την πλήρη και άρτια εγκατάστασης του συστήματος.

  • Ιστός κεραίας τύπου πρέσα μέχρι 4 μέτρα με τις αντίστοιχες δαγκάνες για κάγκελα.
  • Στηρίγματα τύπου ωμέγα για στήριξη σε πλαϊνό τοιχίο
  • Γωνιακή βάση στήριξης
  • Τρίποδη επιδαπέδια βάση στήριξης για τοποθέτηση σε δάπεδο

Εγγυημένη Εργασία Εγκατάστασης

Η εργασία εγκατάστασης περιλαμβάνει όλες εκείνες τις διαδικασίες για την βέλτιστη τοποθέτηση της κεραίας και την άριστη διανομή του τηλεοπτικού σας σήματος. Συγκεκριμένα την εγκατάσταση του συστήματος στήριξης, το πέρασμα της καλωδίωσης μέχρι και την τηλεόραση σας και το συντονισμό των καναλιών.

Η επαγγελματικές υπηρεσίες που παρέχουμε τόσο σε επίγεια όσο και σε Δορυφορικά συστήματα καλύπτονται με γραπτή εγγύησης απόδοσης και εξοπλισμού.

 Δορυφορικό Καλώδιο εγκατάστασης

Καλώδιο δορυφορικών προδιαγραφών χαμηλών απωλειών 16,7db στα 100 μέτρα. Μεγάλης αντοχής, λευκό και με χαλκό για την μεταφορά του σήματος στον κεντρικό αγωγό. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καλωδίου παρουσιάζονται στο πλαϊνό πίνακα. Η προσφορά ΔΕΝ περιλαμβάνει το καλώδιο διότι δεν γνωρίζουμε εκ των προτέρων το μήκος που θα χρειαστεί για την εγκατάταση σας . Το καλώδιο επιβαρύνεται με 0,8€/μέτρο (υλικό + εργασία).

Αξιοποιήστε την απίστευτη προσφορά μας μέχρι τέλος του μήνα

Για να μας βοηθήσετε να προγραμματίσουμε με τον καλύτερο τρόπο την δική σας εγκατάσταση σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και άμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σε διαφορετική περίπτωση καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα :

211 41.06.067 697.22.95.305

Περισσότερες Υπηρεσίες μας

Υπηρεσίες εγκατάστασης με 3 επιλογές ψηφιακών κεραιών

Επιλογή 1 

€70

Η Προσφορά του Μήνα 

Η εξωτερική ψηφιακή κεραία Power PLUS είναι κατάλληλη για την βέλτιστη λήψη των επίγειων ψηφιακών καναλιών, ενσωματώνοντας φίλτρο προστασία LTE και με ικανότητα για την λήψη των HD καναλιών.Αποδίδει μέγιστη απολαβή 12dB. Η σύνδεση του ομοαξονικού καλωδίου με το δίπολο γίνεται με βύσμα F με λαστιχάκι εσωτερικά και μεγαλύτερη προστασία. Αποτελείται από αλουμίνιο και πλαστικό για αντοχή στο χρόνο. 3 Χρόνια Εγγύηση 

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1 ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Επιλογή 2 

€90

Η ισπανική κεραία Fagor DIGIT-LTE είναι μικρή σε μέγεθός (περίπου 1μ), κομψή και διαθέτει ενσωματωμένο φίλτρο για τα σήματα LTE. Κατασκευασμένη από αλουμίνιο και ενισχυμένο πλαστικό, η κεραία είναι ελαφριά και πολύ ανθεκτική στο χρόνο. Αποδίδει μέγιστη απολαβή στα 13dB στα κανάλια 21-60, με αναλογία front-to-back 24dB. 3 Χρόνια Εγγύηση 

Επιλογή 3 

€115

Η συγκεκριμένη κεραία της Ιταλικής Fracarro είναι ιδανική για DVB-T (επίγεια ψηφιακή τηλεόραση), αλλά και έτοιμη για HD (High Definition Ready). Έχει μεσαίο μέγεθος, με πολλά χαρακτηριστικά, μεγάλο προσανατολισμό και υψηλό κέρδος απολαβής (gain) 15dB. Διαθέτει άριστες μηχανικές ιδιότητες κεραίας και η σύνδεση της με το καλώδιο γίνεται μέσω ”F” Conector. Άριστης ποιότητας υλικά από αλουμίνιο και πλαστικά ενισχυμένα με νήματα υάλου (fiber glass). Εγγύηση 4 χρόνια

* Όλες οι προσφορές μας ισχύουν για εγκαταστάσεις εντός των περιοχών που παρουσιάζονται στην αρχική μας σελίδας καθώς και για τις εργάσιμες μέρες.