ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η Signal Networks διαθέτει την τεχνική κατάρτιση και πολυετή εμπειρία προσφέροντας υπηρεσίες στον τομέα των συστημάτων ασφάλειας.

Εφαρμόζουμε αξιόπιστα συστήματα σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία και φωτοβολταϊκά πάρκα. Οι συνεργάτες της Signal Networks απαρτίζονται από πιστοποιημένους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία σε εγκαταστάσεις συστημάτων συναγερμών.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΜΕΡΩΝ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΜΕΡΩΝ

Η προστασία τόσο της ανθρώπινης ζωής όσο και τις περιουσίας είναι το σημαντικότερο στην κοινωνία μας. Το σημαντικότερο βήμα προς αυτή την εξασφάλιση είναι η πρόληψη. Στην σημερινή εποχή που τα κρούσματα κακόβουλων πράξεων έχουν αυξηθεί, η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού εγγυάται την μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας.

Η Signal Networks παρέχει υπηρεσίες Ολοκληρωμένων Λύσεις Συστημάτων Ασφάλειας με κάμερες και συναγερμούς. Διαθέτει την εμπειρία και την γνώση και σε συνδυασμό με δουλεμένα και αξιόπιστα προϊόντα μπορεί να διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία και ποιοτική εγκατάσταση των συστημάτων σας.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ

Η Signal Networks προσφέρει Συστήματα συναγερμού για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Αναλαμβάνουμε την Δωρεάν μελέτη του χώρου σας δωρεάν και κατόπιν τεχνοοικονομικής αξιολόγησης σας προτείνουμε τα ιδανικότερα συστήματα συναγερμού για την δική σας περίπτωση και ανάγκη.

Οι συνεργάτες της Signal Networks απαρτίζονται από πιστοποιημένους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία σε εγκαταστάσεις συστημάτων συναγερμών. Τοποθετούμε ασύρματα και ενσύρματα συστήματα συναγερμού και παρακολούθησης διασυνδεδεμένα τόσο στο κινητό σας όσο και σε κέντρο λήψης σημάτων, χρησιμοποιώντας αξιόπιστα και επώνυμα προϊόντα της αγοράς. Η δική μας λεπτομερείς δουλειά και οι προδιαγραφές στην υλοποίηση του έργου είναι τα στοιχεία που προσδίδουν την υπεραξία στους πελάτες μας είτε είναι ιδιώτης είτε επαγγελματίας. Ολοκληρωμένες λύσεις & προτάσεις για κάθε είδους εγκατάσταση.

Η εταιρεία Signal Networks αναλαμβάνει με απόλυτη αίσθηση των ιδιαιτεροτήτων και των απαιτήσεων που επιβάλλονται σε εγκαταστάσεις ασφαλείας την μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων σε εφαρμογές όπως:

  • Εγκαταστάσεις συναγερμών σε οικίες

  • Εγκαταστάσεις συναγερμών σε επαγγελματικών χώρων

  • Εγκαταστάσεις συναγερμών σε Φωτοβολταϊκά Έργα

  • Εγκαταστάσεις ασύρματων συναγερμών

  • Καλωδιώσεις & προγραμματισμοί

  • Πλήρης τεχνική υποστήριξη

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΜΕΡΩΝ

Η Εταιρία Signal Networks δραστηριοποιείται στο τομέα της εγκατάστασης Ολοκληρωμένων Λύσεων Ασφάλειας Χώρων με κάμερες και συστήματα καταγραφικής δεδομένων σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματική φιλοσοφία.

 

Στόχος μας είναι η βέλτιστη κάλυψη των αναγκών του ενδιαφερόμενου με επαγγελματικό και ορθολογικό τρόπο. Προς αυτή την κατεύθυνση και με γνώμονα την πολυετή εμπειρία μας εφαρμόζουμε αξιόπιστα προϊόντα από κορυφαίους κατασκευαστές με διεθνή αναγνώριση και πιστοποίηση.

Καλύπτουμε και τοποθετούμε συστήματα σε:

  • Εγκαταστάσεις καμερών σε οικιακά κτίρια, χώρους γραφείων, επαγγελματικών επιχειρήσεων, βιομηχανικών μονάδων, αποθηκών κτλ.

  • Εγκαταστάσεις καμερών σε τουριστικά καταλύματα όπως ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια

  • Εγκαταστάσεις καμερών σε χώρους μαζικής εστίασης όπως εστιατόρια, καφετέριες & μπαρ

  • Εγκαταστάσεις καμερών σε ελεύθερους χώρους, όπως parking, φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, γήπεδα 5Χ5 & αποθήκες

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΙΜΗ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΩΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

1

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Ερχόμαστε στο χώρο σας και μελετάμε τις ανάγκες σας για να βρούμε την βέλτιστη για εσάς λύση. Σας προτείνουμε πάντα την καλύτερη και πιο οικονομική λύση

2

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Πλήρης τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία πριν και μετά το έργο

3

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Δεσμευόμαστε για τις εργασίες μας. Παρέχουμε Εγγυήσεις καλής λειτουργίας των Συστημάτων και του εξοπλισμού ξεχωριστά.

4

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Στόχος μας σε κάθε εγκατάσταση είναι να προσφέρουμε άρτια ποιότητα εφαρμογής και ταυτόχρονα επαγγελματική ανταπόκριση πριν και μετά το έργο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε λύσεις για το δικό σας σύστημα ασφάλειας σύμφωνα με τις ανάγκες σας και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές

ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,124846&_dad=portal&_schema=PORTAL