Τηλεθέαση της Cosmote TV σε διαφορετικές Τηλεοράσεις την ίδια στιγμή!

Υπηρεσία COSMOTE TV MULTIROOM

Με την νέα υπηρεσία της COSMOTE TV MULTIROOM έχεις την δυνατότητα να παρακολουθείς ταυτόχρονα διαφορετικά κανάλια σε ξεχωριστές τηλεοράσεις στον χώρο σου. Η δυνατότητα αυτή δεν περιορίζεται μόνο σε μια τηλεόραση. Η Cosmote TV προσφέρει την επιλογή μέχρι και για 3 επιπλέον σημεία θέασης τόσο των προγραμμάτων της επιλογής σου, όσο και των διαδραστικών υπηρεσιών της

Προϋποθέσεις και λεπτομέρειες της υπηρεσίας

Άρθρο από https://www.cosmote.gr  (μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα πατώντας το σύνδεσμο)

– Έως 4 αποκωδικοποιητές σε κάθε σύνδεση, ώστε όλοι να βλέπουν διαφορετικά κανάλια σε διαφορετικές τηλεοράσεις του σπιτιού   

Τη δυνατότητα να βλέπουν ταυτόχρονα διαφορετικά κανάλια σε διαφορετικές τηλεοράσεις του σπιτιού, αλλά και να απολαμβάνουν διαδραστικές τηλεοπτικές υπηρεσίες σε όλες τις οθόνες, προσφέρει η COSMOTE TV στους συνδρομητές της, με την νέα υπηρεσία COSMOTE TV MULTIROOMΜε την υπηρεσία, που λειτουργεί μέσω της hybrid πλατφόρμας, τα νοικοκυριά θα μπορούν να ενεργοποιήσουν έως και 3 επιπλέον αποκωδικοποιητές σε μία δορυφορική ή ευρυζωνική σύνδεση, προκειμένου όλα τα μέλη της οικογένειας να βλέπουν ταυτόχρονα το πρόγραμμα της επιλογής τους.

Μέσω της hybrid τεχνολογίας, οι συνδρομητές της υπηρεσίας COSMOTE TV MULTIROOM θα μπορούν να παρακολουθούν -ταυτόχρονα- σε περισσότερες από μία τηλεοράσεις τα κανάλια της COSMOTE TV και παράλληλα θα έχουν πρόσβαση στις διαδραστικές υπηρεσίες COSMOTE REPLAY TV (για ετεροχρονισμένη παρακολούθηση προγραμμάτων), COSMOTE CINEMA ON DEMAND (για την ενοικίαση ταινιών αμέσως μετά την προβολή τους στους κινηματογράφους), COSMOTE TV PLUS (δωρεάν πρόσβαση σε ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ από τα κανάλια COSMOTE CINEMA & HISTORY). Ακόμη, θα έχουν δυνατότητα να κάνουν εγγραφές [1] σε όλους τους αποκωδικοποιητές τους.

Επιπλέον, η νέα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να σταματήσουν την προβολή ενός on demand προγράμματος σε μία τηλεόραση, και να τη συνεχίσουν σε άλλη τηλεόραση, από το σημείο όπου σταμάτησαν.

Η υπηρεσία διατίθεται με 6,60 ευρώ/μήνα[2] για κάθε επιπλέον αποκωδικοποιητή, με 12μηνη δέσμευση.

Το COSMOTE TV MULTIROOM είναι διαθέσιμο και για τους συνδρομητές των επαγγελματικών πακέτων[3] της υπηρεσίας μέσω δορυφόρου.

Περισσότερες πληροφορίες για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας στο cosmotetv.gr

Η COSMOTE TV προσφέρει πρόσβαση σε αποκλειστικό, υψηλής ποιότητας περιεχόμενο, μέσα από 15 κανάλια δικής της παραγωγής – COSMOTE CINEMA, COSMOTE SPORT  &  COSMOTE HISTORY – και συνολικά πάνω από 90 ψηφιακά κανάλια με πληθώρα από ποιοτικές επιλογές σε όλες τις κατηγορίες προγράμματος. Επίσης, παρέχει προηγμένες on demand υπηρεσίες για την παρακολούθηση περιεχομένου, έχοντας λανσάρει την πρώτη υβριδική συνδρομητική πλατφόρμα στη χώρα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία της υπηρεσίας, είναι η κατοχή hybrid αποκωδικοποιητή ή η αναβάθμισή του σε hybrid. Επίσης θα πρέπει όλοι οι αποκωδικοποιητές να είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο xDSL router και να έχουν πρόσβαση στο Internet, οποιουδήποτε παρόχου (αφορά τους συνδρομητές μέσω δορυφόρου).


[1] Εφόσον διαθέτουν αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο (ενσωματωμένο ή εξωτερικό).

[2] Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ και Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης.

[3] Η υπηρεσία διατίθεται με 32,90 ευρώ/μήνα για κάθε επιπλέον αποκωδικοποιητή, με 12μηνη δέσμευση.

Οι ειδικοί της Signal Networks πρωταγωνιστούμε σε κάθε νέο δεδομένο της Τηλεοπτικής Εξέλιξης

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  •  Εγκαταστάσεις Δορυφορικών

  •  Στόχευση Κατόπτρων

  • Διασύνδεση Δεκτών στο Internet

  • Καλωδίωση Δεκτών από το LNB

Twin LNB - Quad LNB

Powerplugs