Σχόλια & κριτικές πελατών μας 

Κωνσταντίνος Κουτσούκος

Αμεση και σωστή εξυπηρέτηση σε λογική τιμή. Τοποθέτηση σε ταράτσα με πολύ δύσκολη πρόσβαση. Προτείνω ανεπιφύλακτα.

Ραφαέλα Εγγλέζου

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Εμείς προσπαθήσαμε να συνδέσουμε νοβα και ΟΤΕ tv σε μια κεραία κ ενώ οι εταιρείες μας έλεγαν ότι δεν γίνεται, ηρθε ο Νίκος κ αμέσως συνέδεσε και τα δυο σε ένα. Πολυ προσιτές τιμές. Συστήνω ανεπιφύλακτα.!! Ο καλύτερος στην αγορά.

Κωστής Λυμπερόπουλος

Επαγγελματισμός, κατάρτιση, φιλικότητα, ευγένεια! Τάχιστη αντικατάσταση του ενισχυτή κεντρικής κεραίας πολυκατοικίας από τον Νίκο. Ευχαριστούμε πολύ

Dino Teo

Ο Νίκος και οι συνεργάτες του είναι ένα σπάνιο είδος. Επαγγελματισμός για σεμινάριο. Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα. Απλά πάρτε τους ένα τηλέφωνο και αφήστε το πάνω τους.
Όχι 5 αλλά 10 αστέρια από εμάς.

Ξανθάκης Χρήστος

Όλες αυτές οι κριτικές προφανώς και αντικατροπτίζουν την κατάσταση. Επαγγελματίες από το πρώτο τηλεφώνημα μέχρι την αποχώρηση από το χώρο. Ο Νίκος και οι συνεργάτες άψογοι σε όλα, συνεπείς, με τεχνογνωσία και βέλτιστες λύσεις ανάλογα με την περίπτωση. Σε όλα αυτά και οι ανταγωνιστικές τιμές. Προτείνονται ανεπιφύλακτα. Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία.

Γιάννος Χρήστος

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση της εταιρείας σας. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τις εργασίες σας.

Μαρίνος Γκόρας

Επιβεβαιώνοντας όλα τα θετικά σχόλια που έχουν προηγηθεί, θα σημειώσω ότι είδα ανθρώπους που έχουν κέφι και όρεξη στην δουλειά τους και δεν βαριούνται, συνεπείς στο ραντεβού, άρτιο αποτέλεσμα, χαμηλή χρέωση. Μπράβο!

Αλέξης Μεγάλος

Όταν συνδυάζει κανείς τον επαγγελματισμό, το μεράκι, την ανθρωπιά και την οικονομία δεν μπορείς παρά να είσαι υποχρεωμένος, εκτός από ικανοποιημένος. Μακάρι όλα τα συνεργεία σε όλους τους τομείς να είχαν έστω ένα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά στο βαθμό που το έχει ο Νίκος και η ομάδα του. Τους ευχαριστώ πολύ κι εύχομαι να τους ξαναδώ σε κάποια νέα εγκατάσταση.

eliot Mich

Εξαιρετικοι επαγγελματιες. Αμεση εξυπηρετηση για θεμα που ειχα με το πιατο στην περιοχη του Γερακα

Lidia Antonova

Φοβερή εξυπηρέτηση και παρά πολύ γρήγοροι!

Γεωργία Δρακουτού

Πραγματικά οι άνθρωποι υπερτερούν σε πολλά. Ενημέρωσαν μισή ώρα πριν έρθουν που μας έκανε εντύπωση, έκαναν την δουλειά τους με μεγαλη λεπτομέρεια και μείναμε φοβερά ικανοποιημενοι. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα

Steve Stergiou

Άμεση και γρήγορη και ποιοτική ξυπηρέτηση

Άγγελος Μπαφέρος

Εξαιρετικοι επαγγελματιες. Αμεση εξυπηρετηση για θεμα που ειχα με το πιατο στην περιοχη του Γερακα

Γιάννης Καραχρήστος

Εξαιρετικός ο Νίκος. Μου έκανε εγκατάσταση Nova και CosmoteTV με ένα καλώδιο όπως ακριβώς το ζήτησα. Παρότι αντιμετώπισε δυσκολία λόγο του νέου αποκωδικοποιητή δεν το έβαλε κάτω και τα κατάφερε. Επίσης σου λύνει κάθε απορία. Ξέρει καλά την δουλειά του και την κάνει με αγάπη και σεβασμό προς τον πελάτη. Συνίσταται ανεπιφύλακτα.

Κωνσταντίνος Σταυροσκούφης

Εγκατάσταση δορυφορικής COSMOTE TV με μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια (σημείο εγκατάστασης, καλωδίωση). Συνέπεια στο ραντεβού και στη χρονική διάρκεια της όλης εργασίας.

Βασίλης Τσαχράς

Μπράβο στα παιδιά!! Επαγγελματισμος και πολύ καλές τιμες. Συνιστώ με τα χίλια!!

Εξαιρετικοι επαγγελματιες. Αμεση εξυπηρετηση για θεμα που ειχα με το πιατο στην περιοχη του Γερακα

Κωνσταντίνος Β.

Αναστάσιος Γάλλος

Ο Νίκος είναι άνθρωπος με γνώσεις και συνέπεια.

Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Αμεσότητα στην ανταπόκριση. Ταχύτητα στην εγκατάσταση. Τιμές υποδεέστερες της υψηλής ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών.

Αλέξανδρος Μοναστηριώτης

Έλυσα το πρόβλημα που είχα με παλιά προβληματική ατομική κεραία με νέα εγκατάσταση με άριστο σήμα. Άμεση και επαγγελματική προσέγγιση με προσιτό κόστος. Συστήνω την εταιρεία ανεπιφύλακτα.

Δημήτρης Ίσαρης

Άψογοι επαγγελματίες, εξειδικευμένοι πάνω στο αντικείμενο. Είναι πάντα εκεί όταν τους χρειαστείς, με διάθεση να εξυπηρετήσουν. Συστήνονται ανεπιφύλακτα.

Γιώργος Κατσάϊτης

Άψογοι επαγγελματίες και ξερουν άριστα το αντικείμενο. Επικοινωνήσαμε ανέφερα την εργασία που έπρεπε να κάνουμε,κλείσαμε ραντεβού και ηταν σε ολα τυπικοτατοι και άριστη δουλειά ποιοτικά. Συστήνω ανεπιφύλακτα!

Giannis Kol

Άψογη και άμεση εξυπηρέτηση και με πολυ καλές τιμές , τους συστήνω ανεπιφύλακτα .

Dimitris 1992

Ήρθαμε σε επικοινωνία με την εταιρεία για να μας αντικαταστήσουν την κεραία του σπιτιού με νέα και να βάλουμε ένα κοινο δορυφορικό πιάτο για χρήση 2 διαμερισμάτων μιας και σκεφτόμαστε να βάλουμε otetv. Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι και πολύ καλή τιμή. Προσεγμένη δουλειά και επαγγελματίες στο είδος τους. Σας ευχαριστούμε

Μιχάλης Φόλας

Accuracy, professionalism & attention to detail. Highly recommended!!!

Γιώργος Μητρομάρας

Πολυ μπροστα σαν άνθρωποι και σαν υπηρεσιες. Αμεση εξυπηρέτηση εξαιρετική δουλεια. Επισκευάσαμε την κεντρική κεραια της πολυκατοικίας και επιτελους λύθηκαν τα προβληματα χρονων.

Έκτορας Μαυρεδάκης

Απόλυτα επαγγελματίες και πολύ καλά παιδιά. Καλές τιμές και προσεγμένη δουλειά. Μπράβο σας

Νάσσος Κ.

Επαγελματισμός και εξαιρετική συμπεριφορά. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Νάσσος Ηλιόπουλος

Επαγγελματίες και καλές τιμές. Άμεση εξυπηρέτηση και είχε την καλύτερη προσφορά. Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα. Καλή συνέχεια, καλές δουλειές

Δημήτρης Κοντέλης

Ήρθαμε σε επικοινωνία με την εταιρεία για να μας αντικαταστήσουν την κεραία του σπιτιού με νέα και να βάλουμε ένα κοινό δορυφορικό πιάτο για χρήση 2 διαμερισμάτων μιας και σκεφτόμαστε να βάλουμε otetv. Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι και πολύ καλή τιμή. Προσεγμένη δουλειά και επαγγελματίες στο είδος τους. Σας ευχαριστούμε

Μονικα Καραβέλα

Νεκτάριος Καλαμπαλίκης

Άριστη εξυπηρέτηση!!!

30 χρόνια εμπειρίας … εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες !!!
Τους ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη τους