Εγκατάσταση Δορυφορικής Κεραίας στο Χολαργό

Εγκατάσταση Δορυφορικής Κεραίας στο Χολαργό

Εγκατάσταση Δορυφορικής Κεραίας στο Χολαργό

Πρόκειται για υπηρεσία Εγκατάστασης Δορυφορικής Κεραίας στο Χολαργό Αττικής από τους ειδικούς της SignalNetworks

Χρησιμοποιήθηκε νέος Δορυφορικός εξοπλισμός με κάτοπτρο σιδήρου 1m της εταιρείας Edition καθώς και 2 μονά  LNB για την διανομή των σημάτων τόσο για τον Δορυφόρο του COSMOTV όσο και της NOVA για κάθε δέκτη διαφορετικά. Για την στήριξη του κατόπτρου χρησιμοποιήθηκε γωνιακή βάση βαρεως τύπου με αντηρίδες για κάτοπτρα έως 1,40μ. Οι τέσσερις (4) οπές που έγιναν στο πλαϊνό τοιχέιο σφραγίστηκαν με εποξειδική ρητίνη 2 συστατικών για βέλτιστη στεγάνωση.

Η λήψη και των δύο Δορυφόρων πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ακρίβεια με χρήση επαγγελαμτικού οργάνου της εταιρείας Promax . Οι μικρές λεπτομέρειες στην εγκατάσταση και η χρήση επαγγελματικού οργάνου μετρήσεων (πεδιόμετρο) συμβάλουν στην μεγιστοποίηση της λήψης του Δορυφορικού σήματος.

Η τελική σύνδεση και η διανομή των δύο ανεξάρτητων δορυφορικών σήματος πραγματοποιήθηκε με καλώδιο Ιταλίας χαμηλών απωλειών της εταιρείας CAVEL.  Άλλο ένα έργο για Εγκατάσταση multiroom Cosmotetv από την εταιρεία μας.

Τα αποτελέσματα στην λήψη άψογα και πάντα με την γραπτή εγγύηση της Signal Networks.

TIPS:

Σε μια Δορυφορική εγκατάσταση τα σημεία που πρέπει να προσεχθούν είναι τα ακόλουθα:

  1. Τοποθέτηση βάσης στήριξης: Απαραίτητο και βασικό κρίνεται η βέλτιστη τοποθέτηση της βάσης στήριξης του κατόπτρου. Κριτήρια  αποτελούν τόσο η κάθετη στήριξη της βάσης όσο και η σταθερότητα της.
  2. Στόχευση του Κατόπτρου: Λεπτομερής και ακριβής στόχευση του κατόπτρου θα μας δώσει την βέλτιστη απολαβή σήματος. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των περιπτώσεων “απώλειας σήματος” σε κακές καιρικές περιπτώσεις.
  3. Πέρασμα καλωδίωσης: Τα σημεία που πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή είναι σημεία όπου η πορεία του καλωδίου δημιουργεί γωνίες μεγαλύτερες των 70 μοιρών καθώς επίσης και σε αιωρούμενα τμήματα καλωδιώσεων που ακουμπάνε σε τοιχία. Υπάρχει κίνδυνος να κοπούν.

Άλλο ένα έργο Εγκατάστασης Δορυφορικής Κεραίας στο Χολαργό από τους ειδικούς στο χώρο της λήψης και μετάδοσης.

Η εταιρεία Signal Networks αναλαμβάνει με επαγγελματισμό κάθε είδους εγκατάσταση και εφαρμογή σε Επίγεια και Δορυφορικά συστήματα με μακρόχρονη εμπειρία και σεβασμό προς τον πελάτη. Για την εγκατάσταση της Επίγειας ή Δορυφορικής κεραίας στη Περιοχή του Χολαργού εμπιστευτείτε τους Ειδικούς της Signal Networks στην τηλεοπτική λήψη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να ενημερωθείτε για τις λύσεις που προσφέρουμε.

Εγκαταστάσεις COSMOTE TV & NOVA

Δορυφορική Λήψη

Εγκατάσταση Δορυφορικής Κεραίας στο Χολαργό. Εγκατάσταση Δορυφορικής Κεραίας σε όλη την Αττική.

Related Projects