Κεντρική Δορυφορική με Πολυδιακόπτη

Κεντρική Δορυφορική με Πολυδιακόπτη

Πρόκειται για υπηρεσία Εγκατάστασης κεντρικής δορυφορικής με χρήση πολυδιακόπτη σε ανακαινισμένα ακίνητα για τουριστική αξιοποίηση στο κέντρο των Αθηνών.

Έργο εγκατάστασης επίγειων και δορυφορικών συστημάτων σε μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στο Κουκάκι Αττικής. Το σύστημα περιλαμβάνει κεντρικη λήψη από Κατοπτρο Αλουμινίου Gibertini 1m με δύο (2) Quattro LNB’s για δυο (2) δορυφόρους ( Hotbird, Astra) για χρήση με πολυδιακόπτη.

Για επίγεια λήψη χρησιμοποιήθηκε ψηφιακή κεραία με φίλτρο Lte της Ιταλικής Fraccaro με απολάβη 14dB πάνω σε ανοξείδωτο ιστό για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες.

Τα καλώδια που επιλέχθηκαν ήταν της εταιρείας Cavel. Η όδευση τους πραγματοποιήθηκε μέσω εύκαμπτου βαρέως τύπου σωλήνα Κουβίδη και τα οποία κατέληξαν σε δωμάτιο ελέγχου όπου τοποθετήθηκε μια κεντρική μονάδα διανομής επίγειων και δορυφορικών σηματων, πολυδιακοπτης TRIAX (multiswitch). Ο έλεγχος των τερματικών πριζων και ο συντονισμός των τηλεοράσεων ολοκλήρωσε τις εργασίες . Άψογη εικόνα σε όλα τα σημεία .
Άλλο ένα έργο της Signal Networks που κάνει περηφανους τόσο τους ανθρώπους της όσο και τους ανθρώπους που την εμπιστεύτηκαν.

Η λήψη των Δορυφόρων καθώς και ο έλεγχος σήματος των τερματικών πριζών πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ακρίβεια με χρήση του επαγγελαμτικού μας οργάνου της εταιρείας Promax . Οι μικρές λεπτομέρειες στην εγκατάσταση και η χρήση επαγγελματικού οργάνου μετρήσεων (πεδιόμετρο) συμβάλουν στην μεγιστοποίηση της λήψης του Δορυφορικού σήματος καθώς και στη τελική πιστοποίηση της άρτιας λειτουργίας ολόκληρου του συστήματος.

Τα αποτελέσματα στην λήψη και διανομή ήταν άψογα και πάντα με την γραπτή εγγύηση της Signal Networks.

TIPS:

Σε μια Δορυφορική εγκατάσταση τα σημεία που πρέπει να προσεχθούν είναι τα ακόλουθα:

  1. Τοποθέτηση βάσης στήριξης: Απαραίτητο και βασικό κρίνεται η βέλτιστη τοποθέτηση της βάσης στήριξης του κατόπτρου. Κριτήρια  αποτελούν τόσο η κάθετη στήριξη της βάσης όσο και η σταθερότητα της.
  2. Στόχευση του Κατόπτρου: Λεπτομερής και ακριβής στόχευση του κατόπτρου θα μας δώσει την βέλτιστη απολαβή σήματος. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των περιπτώσεων “απώλειας σήματος” σε κακές καιρικές συνθήκες.
  3. Πέρασμα καλωδίωσης: Τα σημεία που πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή είναι σημεία όπου η πορεία του καλωδίου δημιουργεί γωνίες μεγαλύτερες των 70 μοιρών καθώς επίσης και σε αιωρούμενα τμήματα καλωδιώσεων που ακουμπάνε σε τοιχία. Υπάρχει κίνδυνος να κοπούν.

Η εταιρεία Signal Networks αναλαμβάνει με επαγγελματισμό κάθε είδους εγκατάσταση και εφαρμογή σε Επίγεια και Δορυφορικά συστήματα με μακρόχρονη εμπειρία και σεβασμό προς τον πελάτη. Για την εγκατάσταση της Επίγειας ή Δορυφορικής κεραίας στη Περιοχή των Αθηνών εμπιστευτείτε τους Ειδικούς της Signal Networks στην τηλεοπτική λήψη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να ενημερωθείτε για τις λύσεις που προσφέρουμε.

Επίγεια Λήψη

Δορυφορική Λήψη

Κεντρική Δορυφορική με Πολυδιακόπτη στην ΑΘήνα . Κεντρική Δορυφορική με Πολυδιακόπτη σε όλη την Αττική

Related Projects