Εγκατάσταση Δορυφορικού Αγία Παρασκεύη

Εγκατάσταση Δορυφορικού Αγία Παρασκεύη

Εγκατάσταση Δορυφορικού πιάτου COSMOTE TV στην Αγία Παρασκεύη 

Πρόκειται για εγκατάσταση νέου Δορυφορικού συστήματος για την λήψη του συνδρομητικού πακέτου COSMOTE TV σε διαμέρισμα στο Παγκράτι.

Για την εγκατάσταση χρησιμοποιήθηκε νέος εξοπλισμός ο οποίος περιλαμβάνει:

  • Δορυφορικό κάτοπτρο διαμέτρου 80cm της εταιρείας Sinuta με μονοκόμματο μπράτσο στήριξης και ενισχυμένες δαγκάνες

  • Μονό LNB Amstrad χαμηλού θορύβου και υψηλού gain

  • Ιστός στήριξης γαλβανισμένου σιδήρου για αντοχή στο χρόνο

  • Δορυφορικό καλώδιο (SAT) για Δορυφορικές εφαρμογές χαμηλών απωλειών.

Για την Εγκατάσταση Δορυφορικού πιάτου χρησιμοποιήθηκαν περίπου 40 μέτρα καλωδίου. Η λήψη του σήματος ήταν άριστη τόσο σε ποιότητα όσο και σε ισχύ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για την Εγκατάσταση Δορυφορικού πιάτου τα υλικά που χρησιμοποιούνται αποτελούν ένα βασικό παράγοντα για την ποιότητα της λήψης καθώς και την αξιοπιστία του συνόλου του συστήματος σε βάθος χρόνου.

TIP

Σε μια Δορυφορική εγκατάσταση τα σημεία που πρέπει να προσεχθούν είναι τα ακόλουθα:

  1. Τοποθέτηση βάσης στήριξης: Απαραίτητο και βασικό κρίνεται η βέλτιστη τοποθέτηση της βάσης στήριξης του κατόπτρου. Κριτήρια  αποτελούν τόσο η κάθετη στήριξη της βάσης όσο και η σταθερότητα της.
  2. Στόχευση του Κατόπτρου: Λεπτομερής και ακριβής στόχευση του κατόπτρου θα μας δώσει την βέλτιστη απολαβή σήματος. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των περιπτώσεων “απώλειας σήματος” σε κακές καιρικές περιπτώσεις.
  3. Πέρασμα καλωδίωσης: Τα σημεία που πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή είναι σημεία όπου η πορεία του καλωδίου δημιουργεί γωνίες μεγαλύτερες των 70 μοιρών καθώς επίσης και σε αιωρούμενα τμήματα καλωδιώσεων που ακουμπάνε σε τοιχία. Υπάρχει κίνδυνος να κοπούν.

 

Για την εγκατάσταση της Επίγειας ή Δορυφορικής κεραίας στη Περιοχή της Αγίας Παρασκευής του Χολαργόυ ή Παπάγου εμπιστευτείτε τους Ειδικούς της Signal Networks στην τηλεοπτική λήψη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να ενημερωθείτε για τις λύσεις που προσφέρουμε.

Επίγεια Λήψη

Δορυφορική Λήψη

Related Projects