Εγκατάσταση κεραίας στα Γλυκά Νερά

Εγκατάσταση κεραίας στα Γλυκά Νερά

Εγκατάσταση κεραιας στα Γλυκά Νερά

Εγκατάσταση επίγειας κεραίας τηλεόρασης στα Γλυκά Νερά …

Άλλο ένα έργο από την Signal Networks επίγειας λήψης στη περιοχή των Γλυκών Νερών Αττικής.

Πρόκειται για πλήρη εγκατάσταση κεραίας τηλεόρασης και διανομή του σήματος σε 3 πρίζες του κτιρίου. 

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι των εταιρειών Fagor για την επίγεια λήψη και διανομή. Eπίλεχθηκε μια ποιοτική κεραία υψηλών προδιαγραφών και μεσαίας απολαβής (12-13db) με σκοπό την δυνατότητα λήψης σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος χωρίς την χρήση ενισχυτού. Το κτίριο βρίσκεται πολύ κοντά στη πίσω πλευρά των Σταθμών Λήψης του Υμηττού που έχει ως αποτέλεσμα την ευκολή λήψη των συχνοτήτων και με μεσαίας απολαβής κεραία.

Χρησιμοποιήθηκε ιστός στήριξης τύπου ¨λ” για την προσαρμογή της κεραίας. Όπως γίνεται αντιληπτό από την φωτογραφία του έργου το κεαριοσύστημα βρίσκεται αρκετά χαμηλά. Όπως έχουμε επισυμάνει αρκετές φορές οι εγκαταστάσεις των κεραιών ΔΕΝ χρειάζεται να είναι σε ψηλούς ιστούς. Τα σήματα είνα αρκετά δυνατά και αποφεύγουμε πολλά αρνητικά.  

Για την εγκατάσταση της Επίγειας ή Δορυφορικής κεραίας στη Περιοχή των Γλυκών Νερών εμπιστευτείτε τους Ειδικούς της Signal Networks στην τηλεοπτική λήψη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να ενημερωθείτε για τις λύσεις που προσφέρουμε.

TIPS:

Σε μια επίγεια εγκατάσταση τα σημεία που πρέπει να προσεχθούν είναι τα ακόλουθα:

  1. Τοποθέτηση ιστού στήριξης: Απαραίτητο και βασικό κρίνεται η ασφαλής προσαρμογή του ιστού στήριξης σε οποιοδήποτε σημείο επιλεγεί. Τα κριτήρια αποτελούν τόσο η βέλτιστη οπτική επαφή της κεραίας με τους σταθμούς Εκπομπής σημάτων όσο και η σταθερότητα της.
  2. Επιλογή κεραιών: Η επιλογή της κατάλληλης κεραίας κρίνεται απαραίτητη για μια σωστή λήψη. Τα κριτήρια επιλογής θα πρέπει να είναι η θέση του κτιρίου σε συνάρτηση με τους σταθμούς εκπομπής σημάτων καθώς και το δίκτυο διανομής. ΠΡΟΣΟΧΗ … Δεν χρειάζεται υπερβολική στάθμη σήματός στη τηλεόραση μας γιατί δημιουργεί το αντίθετο αποτέλεσμα, με κόψιμο των σημάτων)
  3. Πέρασμα καλωδίωσης: Τα σημεία που πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή είναι σημεία όπου η πορεία του καλωδίου δημιουργεί γωνίες μεγαλύτερες των 70 μοιρών καθώς επίσης και σε αιωρούμενα τμήματα καλωδιώσεων που ακουμπάνε σε τοιχία. Υπάρχει κίνδυνος να κοπούν.

Η εταιρεία Signal Networks αναλαμβάνει με επαγγελματισμό κάθε είδους εγκατάσταση και εφαρμογή σε Επίγεια και Δορυφορικά συστήματα με μακρόχρονη εμπειρία και σεβασμό προς τον πελάτη. Για την εγκατάσταση της Επίγειας ή Δορυφορικής κεραίας στη Περιοχή των Γλυκών Νερών εμπιστευτείτε τους Ειδικούς της Signal Networks στην τηλεοπτική λήψη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να ενημερωθείτε για τις λύσεις που προσφέρουμε.

Επίγεια Λήψη

Δορυφορική Λήψη

Εγκατάσταση κεραίας στα Γλυκά Νερά. Εγκατάσταση κεραίας τηλεόρασης σε όλη την Αττική.

Related Projects