Εγκατάσταση κεραιας τηλεορασης Χαλάνδρι

Εγκατάσταση κεραιας τηλεορασης Χαλάνδρι

Εγκατάσταση κεραιας τηλεορασης Χαλάνδρι

Εγκατάσταση επίγειας ψηφιακής κεραίας στο Χαλάνδρι Αττικής από τους Ειδικούς …

Άλλο ένα έργο από την Signal Networks επίγειας λήψης στη περιοχή του Χαλανδρίου.

Πρόκειται για πλήρη εγκατάσταση κεραίας τηλεόρασης και διανομή του σήματος σε 4 πρίζες σε ακίνητο. 

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι των εταιρειών Fraccaro για την επίγεια λήψη και διανομή. Ο πελάτης επίλεξε μια ποιοτική κεραία υψηλών προδιαγραφών και μεγάλης απολαβής με σκοπό την δυνατότητα λήψης σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος χωρίς την χρήση ενισχυτού.

Χρησιμοποιήθηκε ιστός τύπου πρέσα για την προσαρμογή της κεραίας.

Για την εγκατάσταση της Επίγειας ή Δορυφορικής κεραίας στη Περιοχή του Χαλάνδρι εμπιστευτείτε τους Ειδικούς της Signal Networks στην τηλεοπτική λήψη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να ενημερωθείτε για τις λύσεις που προσφέρουμε.

TIPS:

Σε μια επίγεια εγκατάσταση τα σημεία που πρέπει να προσεχθούν είναι τα ακόλουθα:

  1. Τοποθέτηση ιστού στήριξης: Απαραίτητο και βασικό κρίνεται η ασφαλής προσαρμογή του ιστού στήριξης σε οποιοδήποτε σημείο επιλεγεί. Τα κριτήρια αποτελούν τόσο η βέλτιστη οπτική επαφή της κεραίας με τους σταθμούς Εκπομπής σημάτων όσο και η σταθερότητα της.
  2. Επιλογή κεραιών: Η επιλογή της κατάλληλης κεραίας κρίνεται απαραίτητη για μια σωστή λήψη. Τα κριτήρια επιλογής θα πρέπει να είναι η θέση του κτιρίου σε συνάρτηση με τους σταθμούς εκπομπής σημάτων καθώς και το δίκτυο διανομής. ΠΡΟΣΟΧΗ … Δεν χρειάζεται υπερβολική στάθμη σήματός στη τηλεόραση μας γιατί δημιουργεί το αντίθετο αποτέλεσμα, με κόψιμο των σημάτων)
  3. Πέρασμα καλωδίωσης: Τα σημεία που πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή είναι σημεία όπου η πορεία του καλωδίου δημιουργεί γωνίες μεγαλύτερες των 70 μοιρών καθώς επίσης και σε αιωρούμενα τμήματα καλωδιώσεων που ακουμπάνε σε τοιχία. Υπάρχει κίνδυνος να κοπούν.

Η εταιρεία Signal Networks αναλαμβάνει με επαγγελματισμό κάθε είδους εγκατάσταση και εφαρμογή σε Επίγεια και Δορυφορικά συστήματα με μακρόχρονη εμπειρία και σεβασμό προς τον πελάτη. Για την εγκατάσταση της Επίγειας ή Δορυφορικής κεραίας στη Περιοχή του Αγίου Στεφάνου εμπιστευτείτε τους Ειδικούς της Signal Networks στην τηλεοπτική λήψη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να ενημερωθείτε για τις λύσεις που προσφέρουμε.

Επίγεια Λήψη

Δορυφορική Λήψη

Εγκατάσταση κεραιας τηλεορασης Χαλάνδρι. Εγκατάσταση κεραιας τηλεορασης σε όλη την Αττική

Related Projects