Εγκατάσταση cosmoteTV στο Πειραιά

Εγκατάσταση cosmoteTV στο Πειραιά

Εγκατάσταση cosmoteTV στο Πειραιά από τους ειδικούς της Signal Networks.

H εγκατάσταση του Δορυφορικού συνδρομητικού πακέτου OTETV πραγματοποιήθηκε στο Πειραιά. Τα χαρακτηριστικά της εγκατάστασης αποτελούν:

  1. Δορυφορικό κάτοπτρο 60cm
  2. Μονό Lnb για ένα χρήστη
  3. Βάση στήριξης σε κάγκελα της ταράτσας
  4. Καλώδιο SAT 113 της εταιρείας Cavel

Η στόχευση του Δορυφορικού έγινε στις 9 μοίρες Νότια (9Ε) με απόλυτη επιτυχία στο προσανατολισμό και στην απόδοση του συστήματος. Τα αποτελέσματα στην μέτρηση του σήματος στο δέκτη του χρήστη ήταν 100% τόσο στη ποιότητα όσο και στην ισχύ του σήματος.

TIPS

Σε μια Δορυφορική εγκατάσταση τα σημεία που πρέπει να προσεχθούν είναι τα ακόλουθα:

  1. Τοποθέτηση βάσης στήριξης: Απαραίτητο και βασικό κρίνεται η βέλτιστη τοποθέτηση της βάσης στήριξης του κατόπτρου. Κριτήρια  αποτελούν τόσο η κάθετη στήριξη της βάσης όσο και η σταθερότητα της.
  2. Στόχευση του Κατόπτρου: Λεπτομερής και ακριβής στόχευση του κατόπτρου θα μας δώσει την βέλτιστη απολαβή σήματος. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των περιπτώσεων “απώλειας σήματος” σε κακές καιρικές περιπτώσεις.
  3. Πέρασμα καλωδίωσης: Τα σημεία που πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή είναι σημεία όπου η πορεία του καλωδίου δημιουργεί γωνίες μεγαλύτερες των 70 μοιρών καθώς επίσης και σε αιωρούμενα τμήματα καλωδιώσεων που ακουμπάνε σε τοιχία. Υπάρχει κίνδυνος να κοπούν.

 

Για την εγκατάσταση της Επίγειας ή Δορυφορικής κεραίας στη Περιοχή του Πειραιά εμπιστευτείτε τους Ειδικούς της Signal Networks στην τηλεοπτική λήψη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να ενημερωθείτε για τις λύσεις που προσφέρουμε.

Επίγεια Λήψη

Δορυφορική Λήψη

Related Projects