Εγκατάσταση κεραιών στο Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραία

Εγκατάσταση κεραιών στο Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραία

Εγκατάσταση κεραιών στο Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραία

Πρόκειται για εγκαταστάσεις Επίγειας και Δορυφορικής Λήψης στο ιστιοπλοϊκό όμιλο Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι του Πειραία.

Τοποθετήθηκε κεραία UHF 3 στοιχείων σε γαλβανισμένη σωλήνα με σκοπό την επίγεια λήψη των καναλιών της DIGEA. Το τηλεοπτικό σήμα διαμοιράστηκε σε δύο σημεία εντός των γραφείων του κτιρίου.

Το δορυφορικό κάτοπτρο στηρίχθηκε με γωνιακή βάση σε πλαϊνό τοιχέιο του κτιρίου για να αποφευχθεί οποιαδήποτε πληγή στην μόνωση της ταράτσας.

Όλα τα συστήματα λήψης εγκαταστάθηκαν στο δώμα του κτιρίου με απόλυτη επιτυχία.

Εφαρμόστηκαν αυστηρές προδιαγραφές στη στήριξη του δορυφορικού κατόπτρο λόγο των ιδιαίτερων καιρινών συνθηκών που επικρατούν στο σημείο εγκατάστασης (χαμηλή στήριξη, ενιαίο μπράστο κατόπτρο, γωνιά βαρέως τύπου).

Άλλη μια εγκατάσταση κεραίας TV SAT στο Πειραία από την Signal Networks. Τους ειδικούς στη τηλεοπτική λήψη και διανομή.

https://el.wikipedia.org/wiki/Ολυμπιακός_Σ.Φ.Π._(ιστιοπλοΐα)

TIPS

Σε μια Δορυφορική εγκατάσταση τα σημεία που πρέπει να προσεχθούν είναι τα ακόλουθα:

  1. Τοποθέτηση βάσης στήριξης: Απαραίτητο και βασικό κρίνεται η βέλτιστη τοποθέτηση της βάσης στήριξης του κατόπτρου. Κριτήρια  αποτελούν τόσο η κάθετη στήριξη της βάσης όσο και η σταθερότητα της.
  2. Στόχευση του Κατόπτρου: Λεπτομερής και ακριβής στόχευση του κατόπτρου θα μας δώσει την βέλτιστη απολαβή σήματος. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των περιπτώσεων “απώλειας σήματος” σε κακές καιρικές περιπτώσεις.
  3. Πέρασμα καλωδίωσης: Τα σημεία που πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή είναι σημεία όπου η πορεία του καλωδίου δημιουργεί γωνίες μεγαλύτερες των 70 μοιρών καθώς επίσης και σε αιωρούμενα τμήματα καλωδιώσεων που ακουμπάνε σε τοιχία. Υπάρχει κίνδυνος να κοπούν.

Η εταιρεία Signal Networks αναλαμβάνει με επαγγελματισμό κάθε είδους εγκατάσταση και εφαρμογή σε Επίγεια και Δορυφορικά συστήματα με μακρόχρονη εμπειρία και σεβασμό προς τον πελάτη. Για την εγκατάσταση της Επίγειας ή Δορυφορικής κεραίας στη Περιοχή της Αττικής εμπιστευτείτε τους Ειδικούς της Signal Networks στην τηλεοπτική λήψη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να ενημερωθείτε για τις λύσεις που προσφέρουμε.

 

Η Εταιρεία

Εγκατάσταση κεραιών στο Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραία. Εγκατάσταση κεραιών σε όλη την Αττική.

Related Projects