Αντικατάσταση Κεντρικής Κεραίας TV σε πολυκατοικία στο Χολαργό

Αντικατάσταση Κεντρικής Κεραίας TV σε πολυκατοικία στο Χολαργό

Πρόκειται για αντικατάσταση της παλαιάς σκουριασμένης κεντρική κεραία με μια σύγχρονη ψηφιακή σε πολυκατοικία στο Χολαργό. Πέραν της κεντρικής κεραίας αντικαταστάθηκε ο ιστός της κεραίας με ιστό αλουμινίου για αντοχή στο χρόνο. Επίσης τοποθετήθηκε νέο καλώδιο μέσα σε σωλήνα Κουβίδη Φ16 μέχρι τον κεντρικό ενισχυτή.
Ο ιστός στηρίχθηκε με γωνιακή βάση σε πλαϊνό τοίχο του δώματος με σκοπό να μην υπάρχει επιβάρυνση της μόνωσης της ταράτσας και την αποφυγή ανεμοπιέσεων της κεραίας.
Μέτα την ολοκλήρωση της εγκατάστασης και αφού ελέγχθηκε με πεδιόμετρο η λήψη του τηλεοπτικού σήματος παραδόθηκε στο διαχειριστή φύλλο απόδοσης της κεραίας και εγγύηση καλής λειτουργίας της νέας εγκατάστασης.

Η εταιρεία Signal Networks αναλαμβάνει με επαγγελματισμό κάθε είδους εγκατάσταση και εφαρμογή σε Επίγεια και Δορυφορικά συστήματα με μακρόχρονη εμπειρία και σεβασμό προς τον πελάτη. Για την εγκατάσταση της Επίγειας ή Δορυφορικής κεραίας στη Περιοχή του Χολαργού εμπιστευτείτε τους Ειδικούς της Signal Networks στην τηλεοπτική λήψη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να ενημερωθείτε για τις λύσεις που προσφέρουμε.

Επίγεια Λήψη

Δορυφορική Λήψη

Related Projects