Εγκατάσταση multiroom Cosmotetv

Εγκατάσταση multiroom Cosmotetv

Πρόκειται για υπηρεσία Εγκατάσταση Multiroom CosmoteTV Δορυφορικού στα Μελίσσια Αττικής.

Χρησιμοποιήθηκε νέος Δορυφορικός εξοπλισμός με κάτοπτρο σιδήρου και Quad LNB (με τέσσερις ανεξέρτητες εξόδους) για την διανομή των σημάτων σε κάθε δέκτη. Για την στήριξη του κατόπτρου χρησιμοποιήθηκε βάση τύπου “λ” βαρεως τύπου με αντηρίδες. Οι τέσσερις (4) οπές που έγιναν στο δάπεδο σφραγίστηκαν με εποξειδική ρητίνη 2 συστατικών για βέλτιστη στεγάνωση.

Η λήψη του Δορυφορικού σήματος πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ακρίβεια με χρήση επαγγελαμτικού οργάνου της εταιρείας Promax . Οι μικρές λεπτομέρειες στην εγκατάσταση και η χρήση επαγγελματικού οργάνου μετρήσεων (πεδιόμετρο) συμβάλουν στην μεγιστοποίηση της λήψης του Δορυφορικού σήματος.

Η τελική σύνδεση και η διανομή του δορυφορικού σήματος πραγματοποιήθηκε με καλώδιο αναμονής που υπήρχε στο δώμα.  Άλλο ένα έργο για Εγκατάσταση multiroom Cosmotetv από την εταιρεία μας.

Τα αποτελέσματα στην λήψη άψογα και πάντα με την γραπτή εγγύηση της Signal Networks.

TIP:

Σε μια Δορυφορική εγκατάσταση τα σημεία που πρέπει να προσεχθούν είναι τα ακόλουθα:

  1. Τοποθέτηση βάσης στήριξης: Απαραίτητο και βασικό κρίνεται η βέλτιστη τοποθέτηση της βάσης στήριξης του κατόπτρου. Κριτήρια  αποτελούν τόσο η κάθετη στήριξη της βάσης όσο και η σταθερότητα της.
  2. Στόχευση του Κατόπτρου: Λεπτομερής και ακριβής στόχευση του κατόπτρου θα μας δώσει την βέλτιστη απολαβή σήματος. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των περιπτώσεων “απώλειας σήματος” σε κακές καιρικές περιπτώσεις.
  3. Πέρασμα καλωδίωσης: Τα σημεία που πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή είναι σημεία όπου η πορεία του καλωδίου δημιουργεί γωνίες μεγαλύτερες των 70 μοιρών καθώς επίσης και σε αιωρούμενα τμήματα καλωδιώσεων που ακουμπάνε σε τοιχία. Υπάρχει κίνδυνος να κοπούν.

Η εταιρεία Signal Networks αναλαμβάνει με επαγγελματισμό κάθε είδους εγκατάσταση και εφαρμογή σε Επίγεια και Δορυφορικά συστήματα με μακρόχρονη εμπειρία και σεβασμό προς τον πελάτη. Για την εγκατάσταση της Επίγειας ή Δορυφορικής κεραίας στη Περιοχή των Μελισσίων εμπιστευτείτε τους Ειδικούς της Signal Networks στην τηλεοπτική λήψη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να ενημερωθείτε για τις λύσεις που προσφέρουμε.

Cosmote TV Multiroom

Επίγεια Λήψη

Δορυφορική Λήψη

Related Projects