Εγκατάσταση cosmote tv στο Μαρκόπουλο

Εγκατάσταση cosmote tv στο Μαρκόπουλο

Εγκατάσταση Cosmote tv στο Μαρκόπουλο Αττικής

Πρόκειται για Eγκατάσταση Δορυφορικού εξοπλισμού στην περιοχή του Μαρκόπουλου Αττικής. Ο ιστός στηρίχθηκε στις απολήξεις του σιδερένιου σκελετού του σπιτιού οι οποίες ήταν απολύτως σταθερές λόγω του μικρού μήκους τους.

Τοποθετήθηκε νέα καλωδίωση και χρησιμοποιήθηκε καλώδιο SAT της Ιταλικής εταιρείας Cavel με μήκος 20μ. Η λήψη του δορυφόρου έγινε με απόλυτη λεπτομέρεια και το αποτέλεσμα στην εικόνα του πελάτη ήταν τέλειο.

εγκατάσταση ote tv στο Μαρκόπουλο

Δείτε :

Δορυφορικές εγκαταστάσεις COSMOTE TV & NOVA 

Ποίοι είμαστε και τι προσβεύουμε 

TIP

Σε μια Δορυφορική εγκατάσταση τα σημεία που πρέπει να προσεχθούν είναι τα ακόλουθα:

  1. Τοποθέτηση βάσης στήριξης: Απαραίτητο και βασικό κρίνεται η βέλτιστη τοποθέτηση της βάσης στήριξης του κατόπτρου. Κριτήρια  αποτελούν τόσο η κάθετη στήριξη της βάσης όσο και η σταθερότητα της.
  2. Στόχευση του Κατόπτρου: Λεπτομερής και ακριβής στόχευση του κατόπτρου θα μας δώσει την βέλτιστη απολαβή σήματος. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των περιπτώσεων “απώλειας σήματος” σε κακές καιρικές περιπτώσεις.
  3. Πέρασμα καλωδίωσης: Τα σημεία που πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή είναι σημεία όπου η πορεία του καλωδίου δημιουργεί γωνίες μεγαλύτερες των 70 μοιρών καθώς επίσης και σε αιωρούμενα τμήματα καλωδιώσεων που ακουμπάνε σε τοιχία. Υπάρχει κίνδυνος να κοπούν.

Για την εγκατάσταση της Επίγειας ή Δορυφορικής κεραίας στις Περιοχές Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη , Αρτέμιδα, Κορωπί, Βάρυ κ.α. εμπιστευτείτε τους Ειδικούς της Signal Networks στην τηλεοπτική λήψη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να ενημερωθείτε για τις λύσεις που προσφέρουμε.

Related Projects