Κεντρική Κεράια Αθήνα

Κεντρική Κεράια Αθήνα

Πρόκειται για έργο αντικατάστασης όλων των παλαιών κεραιών στη ταράτσα πολυκατοικίας και εγκατάσταση μιας σύγχρονης κεντρικής που εξυπηρετεί ολόκληρο το κτίριο των 24 διαμερισμάτων.

Το κτίριο βρίσκεται στη περιοχή της Νεάπολης Εξαρχείων όπου λόγο του λόφου προς την πλευρά του Υμηττού αποτελεί μια ιδιόμορφη περίπτωση που χρίζει προσοχής.

Χρησιμοποιήθηκε μια κεντρική κεραία και ένας ενισχυτής της Γερμανικής εταιρείας WISI καθώς και 7 κεντρικοί κατανεμητές όπου αποτελούν την τελική διανομή προς τους ενοίκους του κτιρίου.

Η εγκατάσταση πιστοποιήθηκε με τα απαραίτητα έγγραφα τόσο για την απόδοση της όσο και για τις εγγυήσεις των υλικών της.

Άλλο ένα έργο κεντρικής κεραίας απο τους ειδικούς της Signal Networks που μας κάνει περίφανους για τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται τόσα χρόνια. Τους Ευχαριστούμε Πολύ.

Tips για κεντρικές εγκαταστάσεις:

  • Οι νέα κεντρική καλωδίωση θα πρέπει να βρίσκεται μέσα σε βαρέως τύπου εύκαμπτο ή ίσο σωλήνα με σκοπό την προστασία και διατήρηση της ποιότητας του καλωδίου σε βάθος χρόνου (το κύκλωμα πρέπει να είναι στεγανό διαφορετικά τα προβλήματα μπορεί να είναι και μεγαλύτερα.
  • Όλοι οι κατανεμητές επίσης θα πρέπει να τοποθετούνται εντός στεγανών (IP44 το λιγότερο) κυτίων με σκοπό την προστασία τους από τις εξωτερικές συνθήκες.
  • Η κεντρική κεραία θα πρέπει να στηρίζεται στα πλαϊνα τοιχέια της απόληξης του κλιμακοστασίου και όχι σε μεγάλο ύψος (max 1 ,5m από την πλάκα)

Η εταιρεία Signal Networks δραστηριοποιείται ενεργά στο τομέα των κεντρικών εγκαταστάσεων πολυκατοικιών που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα των πολλών παλαιών κεραιών στις ταράτσες τους. Αποξηλώνουμε όλες τις παλιές κεραίες και εφαρμόζουμε μια σύγχρονη κεντρική εγκατάσταση σε παλιές πολυκατοικίες.

Μια μεγάλη ευκαιρία να απαλλαγείτε οριστικά από το «Δάσος» των πολλών ατομικών κεραιών από την ταράτσα της πολυκατοικίας σας, μέσω του ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ της εταιρείας Signal Networks.

Λάβετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία υποχρέωση τον Οδηγό και ενημερωθείτε για το πρόγραμμα 

 

ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ

Related Projects