Κεντρική κεραία Πειραιά

Κεντρική κεραία Πειραιά

Έργο αντικατάστασης των πολλών παλαιών κεραιών με μια σύγχρονη κεντρική.

Άλλο ένα έργο κεντρικής κεραίας με αποξήλωση των παλαιών από τος ειδικούς της Signal Networks. Το έργο πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Πειραϊκής του Πειραιά σε κτίριο 22 κατοικιών . Πρόκειται για πολυκατοικία 4 ορόφων και με περίμετρο ταράτσας 160μέτρων.  Πριν την αποξήλωση των παλαιών κεραιών και εγκατάσταση μιας σύγχρονης κεντρικής υπήρχαν στην ταράτσα 17 κεραίες επίγειου σήματος και 5 δορυφορικά κάτοπτρα. Πλέον η πολυκατοικία απέκτησε μια κεντρική εγκατάσταση τόσο για την Επίγεια όσο και για την Δορυφορική λήψη όλων των ενοίκων. Δυνατότητα 3 δορυφόρων συμπεριλαμβάνομενων, της COSMOTE TV & ΝΟNA

Χρησιμοποιήθηκε κεντρική κεραία της Ισπανικής εταιρείας FAGOR και κεντρικός ενισχυτής της Ελληνικής Εταιρείας MISTRAL.

Τους ευχαριστούμε πολύ για την επιλογή τους

κεντρική κεραιά Πειραία

Κεντρικη κεραια στο πειραια

Τips για κεντρικές εγκαταστάσεις:

  • Οι νέα κεντρική καλωδίωση θα πρέπει να βρίσκεται μέσα σε βαρέως τύπου εύκαμπτο ή ίσο σωλήνα με σκοπό την προστασία και διατήρηση της ποιότητας του καλωδίου σε βάθος χρόνου (το κύκλωμα πρέπει να είναι στεγανό διαφορετικά τα προβλήματα μπορεί να είναι και μεγαλύτερα.
  • Όλοι οι κατανεμητές επίσης θα πρέπει να τοποθετούνται εντός στεγανών (IP44 το λιγότερο) κυτίων με σκοπό την προστασία τους από τις εξωτερικές συνθήκες.
  • Η κεντρική κεραία θα πρέπει να στηρίζεται στα πλαϊνα τοιχέια της απόληξης του κλιμακοστασίου και όχι σε μεγάλο ύψος (max 1 ,5m από την πλάκα)

Η εταιρεία Signal Networks δραστηριοποιείται ενεργά στο τομέα των κεντρικών εγκαταστάσεων πολυκατοικιών που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα των πολλών παλαιών κεραιών στις ταράτσες τους. Αποξηλώνουμε όλες τις παλιές κεραίες και εφαρμόζουμε μια σύγχρονη κεντρική εγκατάσταση σε παλιές πολυκατοικίες.

Μια μεγάλη ευκαιρία να απαλλαγείτε οριστικά από το «Δάσος» των πολλών ατομικών κεραιών από την ταράτσα της πολυκατοικίας σας, μέσω του ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ της εταιρείας Signal Networks.

Λάβετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία υποχρέωση τον Οδηγό και ενημερωθείτε για το πρόγραμμα 

ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ

Κεντρική κεραία Πειραιά

Related Projects